QBSW-1
QBSW-2
QBSW-3
QBSW-4

Industri

ISO9001: 2015, ISO13485: 2016, sistem manajemen mutu

liyane >>

babagan kita

tim riset ilmiah kita entuk udakara 210 paten penemuan internasional & nasional

About_us

apa sing kita lakoni

Sajrone 18 taun kepungkur, Kwinbon Biotechnology melu aktif ing R&D lan produksi diagnostik panganan, kalebu immunoassay sing gegandhengan karo enzim lan strip immunochromatographic. Iki bisa nyedhiyakake luwih saka 100 jinis ELISA lan luwih saka 200 jinis strip tes cepet kanggo deteksi antibiotik, mikotoksin, pestisida, aditif panganan, hormon sing ditambahake sajrone panganan kewan lan panganan culika. Wis luwih saka 10.000 laboratorium R&D meter persegi, Pabrik GMP lan omah kewan SPF (Khusus Patogen Gratis). Kanthi bioteknologi inovatif lan ide kreatif, luwih saka 300 tes antigen lan antibodi tes keamanan pangan wis disiyapake.

liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • our scientific research team has got about 210 international&national invention patents, including three PCT international invention patent.

    Kualitas

    tim riset ilmiah kita entuk udakara 210 paten penemuan internasional & nasional, kalebu telung paten penemuan internasional PCT.

  • Follow strict GMP management in the entire production process, material used for production meeting GMP requirements; equipped with world-class full range of precision instruments

    Produksi

    Tindakake manajemen GMP sing ketat ing kabeh proses produksi, materi sing digunakake kanggo memenuhi syarat GMP produksi; dilengkapi instrumen presisi kelas lengkap

  • Our scientific research team has got about 210 international&national invention patents, including three PCT international invention patent

    R&D

    Tim riset ilmiah kita entuk udakara 210 paten penemuan internasional & nasional, kalebu telung paten penemuan internasional PCT

Kategori produk

  • 10000M² +

    Area Laboratorium

  • 18Tahun

    Sejarah

  • 10000+

    Tingkat Kabersihan

  • 210

    Paten Penemuan

  • 300+

    Perpustakaan Antigen lan Antibodi

warta

Warta paling anyar

Napa kita kudu nyoba Antibiotik ing Susu?

Napa kita kudu nyoba Antibiotik ing Susu? Akeh wong saiki kuwatir ...

Napa kita kudu nyoba Antibiotik ing Susu?

Napa kita kudu nyoba Antibiotik ing Susu? Akeh wong saiki kuwatir ...
liyane >>

Metode Screening kanggo Tes Antibiotik Ing Susu ...

Metode Screening kanggo Tes Antibiotik Ing Industri Susu Ana rong ...
liyane >>

Kwinbon MilkGuard BT 2 in 1 Combo Test Kit entuk ...

Kwinbon MilkGuard BT 2 in 1 Combo Test Kit entuk validasi ILVO ing wulan April, 2020 ...
liyane >>